2015. április 16.

Ilyeneket nem fogsz látni!

 
Vannak dolgok, amik kiverik nálam a biztosítékot. Mint pl ez a kép!Már több, mint egy éve nem eszem húst, mielőtt mindenki azzal dobálózna, hogy minek lázongok ezen. De ezalatt a kép alatt még a húsevők is megbotránkoztak. Most hogy is van ez ?

Amiket biztos, hogy nem fogsz látni a blogomban, az az állatkínzás. Szeretem az állatokat, úgy igazán és nem sülve főve, hanem úgy lelkestül mindenestül. Mindenki elfelejti azt, hogy ezen a bolygón az állatok hamarabb léteztek, mint az emberi faj. Tulajdonképpen, nekik több joguk van itt lenni, mint nekünk. Ha magasabb volna az intelligenciájuk biztosan minket ennének, bár azért ebben sem volnék biztos. Túl nemesek és tiszták. Indián szokás szerint, mielőtt megöltek egy állatot, tisztelegtek előtte. Manapság ez hiányzik az emberiségből és a legtöbb unatkozó ember csak hobbiból mészárolja le őket, nem is azért, hogy megegye.
Nincs kedvem vitát elindítani a húsevők és a vegetáriánusok között, de szerintem abban mindenkinek egyet kell értenie velem, hogy az állatok szeretni valók. Nincs rossz állat, csak velük rosszul bánó emberből van sok...
Lásd : Beszámoló a krumpliországról szóló bejegyzésemet, ahol ki is fejtettem, hogy egyetlen egy kóbor kutya sem látható az utcákon itt. Szerintetek miért? Érdemes elgondolkodni ezen.



2 megjegyzés:

  1. namármost én húsevő vagyok (imádom is), de ez a kép gáááz.. Merem olykor gondolni h az állatoknak több eszük van olykor mint nekünk embereknek.

    VálaszTörlés
  2. Névtelen4/28/2015

    Jó kép, tetszik.

    VálaszTörlés