2013. november 19.

Nana a jövőben

Mi is fog történni a Nana-ban az anime után??!!Ha nem akarod tudni,akkor ne olvasd el ezt a bejegyzést,de ha igen,akkor hajrá.De még mielőtt belekezdenék az egészbe,találtam egy Spoilert,de az elég baromság..(legalább is szerintem) ,.inkább azt írnám le,amit én szűrtem le az egészből.

NANA SPOILER

-  Takumi közli Hachival a hírt,hogy Nana és Ren össze fog házasodni
-  Naoki és Reira meghívja Hachit a közös Trapnest-Blast bulira,ahol Takumi kiakad H.-ra,amiért az elment,Nana viszont nagyon megörül neki,mert már nagyon régen látta őt.Ezen a bulin Takumi figyelmezteti Shint,hogy hagyja békén Reirát. Nobu lefekszik Yurival,Ren Nanával ,Hachi Takumival,Shin pedig Reirával.
- Nobu összejön Yurival,de Yuri sokat féltékenykedik (főleg Hachi miatt)
- Misatoról kiderül,hogy Nana kishuga
- Yasu összejön Miuval
- Takumi és Komatsu kapcsolata elég viharos,de mégis összeházasodnak.Takumi félrelép párszor...többek közt Reiraval is elcsattan egy csók..na jó,kettő,de Mari megzavarja őket,később T.-nek bűntudata támad emiatt és leállítja R.-t.
- Shin börtönbe kerül marihuana fogyasztás miatt,a Blast tagok szétcsúsznak
- Ren meghal autóbalesetben Nana szülinapján.Ugyanekkor Ren szelleme megpengeti Nobu gitárját.Nana összeomlik, akárcsak Reira,akit kórházban kezelnek a trauma miatt..Ren halála közelebb hozza Hachit és Nobut,de H.mégsem enged Nobunak..
- Megszületik a kis Sachiko,akit  Satsukira keresztelnek Ren tanácsára és emlékére. (Satsuki szintén virágnév,akárcsak a Ren )
- A Trapnest széthullik,Takumi és Naoki Londonban él a kis Rennel,Hachi kisfiával.Oosaki Nana szólóénekes lesz és külsőleg is megváltozik.Hachi megkéri Takumit,hogy keresse meg Nanát Angliában.
- Satsuki szenved,hogy nem lehet teljes az Ichinose család...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése