2014. július 31.

Who Cares?!

Elég rég írtam,bizonyára mindenkit érdekel,hogy mik történtek velem..Lenne mit mesélnem,de nem igazán akarok mese délutánt bocsi,estét tartani,így képekben szeretném bemutatni Nektek azokat a helyeket,ahol jártam.

BrightonItt a tenger volt az elsődleges célpont :) Két órás kocsikázás után megérkeztünk Brightonba,a tengerparti városkába. Sírtam..Bizony...Sírtam,mikor először megpillantottam a tengert,mivel ez volt az egyik nagy álmom,hogy lássam a tengert.Sikerült.Egy élmény volt :)

Richmond

Bár Richmond,Twickenhamtől kb 5 pernyire van, ahol most lakom,innen kb fél órányira van. Igen,közben költözködnünk is kellett.Sajnos. Richmond,ahogy már a nevében is benne van, 'Rich',elég gazdag és a maga nevében posh környéknek számító városka dimbes - dombos utcáival,shoppjaival mégis belopta magát a szívembe. Este nagyon békés sétálgatni Richmond utcáin :)

Amióta kint vagyok,azóta folyamatosan utazom,mivel a munkám ezt megköveteli, így számos helyen jártam már,mint pl: Ealing,Acton,Central London,Camden Town,Isleworth,Hounslow,Kingston,Teddington,Slough,Brentford,Wimbledon és még sorolhatnám. A többséggel ellentétben én nem vagyok elájulva a belvárostól,persze szép és van egy fajta feelingje,de valahogy engem jobban vonz a tenger,tengerparti városok vagy csak simán a természet maga.
Voltam motorcsónakázni is a Temzén. Nagyon jó volt :)
Azt hiszem,hogy most ennyit Londonról.

1 megjegyzés: