2016. január 31.

Nem jó a tévééééééé - Játék baki

Ajjh.. hol is kezdjem..letöltöttem a Sims4 -et, igaz jobban kidolgozott, mint a három, de én mégis az utóbbihoz ragaszkodom, arról nem is beszélve, hogy a négynek számomra fosabb az irányítása. Úgy döntöttem, hogy a 3. részhez szerválok inkább kiegészítőcsomagokat, hadd lám milyenek. Szigetvilágot tolom már egy ideje, egész jó, bár még a híres Krakennel nem találkoztam.
No de, vissza a címhez!

Elbaszódott a tévém, felküldtem a csajt, hogy javítsa meg, erre ez fogad..
Igen, sokkal de sokkal átláthatóbb úgy tévét javítani, ha keresztül nézel a képernyőn, mert miért ne?
Másik dolog, amin épp szarrá röhögtem magam, az az volt, hogy a csajszi a csavarhúzót folyamatosan a combjába - seggébe töfködte, nem elég, hogy így is kb olyan mozdulatokat nyomott le, mint aki maszturbál :D Ne masztizz csavarhúzóval te céda!!!! Simán belevenném az ilyesféle halálokat amúgy a Simsbe, mint pl : meghalt a simed, mert belebetonozta a lábát a lépcsőbe, csavarhúzóval maszturbált, ráesik a fejére egy sirály vagy épp lefossa egy sirály.

Warning!

Otthon semmilyen körülmények között ne mássz bele a tévébe, sem a tévés szekrénybe és ami a legfontosabb, soha ne dugd át a fejed a képernyőn, hogy lásd a tévé hátulját! Ne bütykölj tévét csavarhúzóval, mert megbasz az áram!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése