2016. március 14.

Tea Blog - Golden Leaf Lemon

Üdv megint itt a Tea Blogban! Ezt a teát, amit itt látsz felül az elkövetkezendő pár percben jól kifogom vesézni. Hozzáteszem, életemben nem találkoztam még ezzel a márkával és ezzel a teával, de most meg is kóstolom a Golden Leaf ( lengyel tea) Citromos  ízű teácskát.

Mit ír a doboza?

Első ránézésre már kilehet találni, hogy citromos fekete teáról van szó, a doboza is elég jól szimbolizálja a fekete és a citromos résszel. Nagyon cukkcsi rajta az a Pagoda vagy mi az. 20 teatasis és a teazsákok zsinór nélküliek. De basszus a doboz kb semmit sem ír!! Ja de, 3-5 percig áztassuk a filtert. Összetevők: fekete tea, citromhéj ( 1%), aroma. ÚÚÚÚÚjaaaaaaaaaaaaaj , bár nincs benne sok szar , de nem kecsegtet ez sem valami hű de jól.

Első korty

Ez bitang szar!!!!!!!!!! semmit nem érzek , sem a citromot sem semmit, csak valami szar utóízt, hozzáteszem citrommal és mézzel iszom és semmi. Még a méz ízét sem érzem...Mi a ...?!

Illat

Ahhoz képest, hogy van benne citrom, citrom illata sincs és kapor szaga van egésznek.

Ár

Annyit is ér, amennyiért vettem, vagyis 100 forintot (se). Az ára 100-300ft-ig mozog.

Megéri megvenni?

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM. Borzalom ez a tea, semmi köze a citromhoz és a fekete teához. Legalább most már tudom, hogy a lengyelek sem tudnak teát csinálni!Erre a teára egy vagyis  1*-ot adok. Ez a tea már ott van a képzeletbeli teáspolcomon a Sir Morton Classic Label mellett, az értékelhetetlen teák között!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése