2016. február 21.

Tea Blog - LOYD Szeder & Áfonya gyümölcstea

A mai Tea Blogban olyan teát mutatok be Nektek, amit én is most kóstoltam meg először. Ezzel a teával még nem találkoztam sehol, ám de, legutóbbi vásárláson belefutottam az egyik bolt polcán és ez nem volt más, mint a LOYD ( lengyel - litván ) tea és abból is a szeder - áfonya ízű.

Mit ír a doboza?

Mivel számomra új ez a tea, így jól kivesézem a dobozát! Piramis filteres, ami segít megőrizni a tea minőségét, gyorsabban kioldódik belőle az aroma és a teafű is szabadabban mozog a piramisban, mint pl egy sima teazsákban. Akármilyen nagy a doboza, ebben is csak , (tegyük hozzá sajnos) 20 teatasi van :(
5 percig áztassuk a csészénkben a filtert, kicsit sokallom ezt az időtartamot, mégis csak piramis tasink van és a doboz is gyorsabb elkészítést ígér vele! Később kiderült, hogy igazam van, mert  elég 2-3 percig áztatnunk.
Jaj, az összetevők ennél a teánál is, kicsit furák, de ez a tea tartalmaz édesgyökeret!! Édesgyökérrel a Pukka Detox teánál találkozhattatok! Az édesgyökér 3x-4x édesebb a cukornál, emellett megszünteti a szervezetben keletkezett gyulladásokat és segít leküzdeni az influenzát is, gyomorbántalmakat is megszünteti és vizelethajtó. Ettől leszámítva az összetevőket olvasva, mintha Sir Mortont tartanék a kezembe...

Első korty

Nahát, milyen finom ez a tea!!!Édes és gyümölcsös. Kellemes aroma és öröm kortyolgatni!

Illat

Gumicukor XD de tényleg, édeskés és jól érződik rajta az áfonya és a szeder!

Ár

Coop-ban találkoztam ezzel a teával és 399 HUF-ért sikerült megvennem. De szerintem ez a tea megtalálható a Metroban, Tescoban, Corában is.

Megéri megvenni?

Persze! Ez a tea nagyon finom, ám az édesgyökér miatt, lesz egy kisebb édeskés utóíz a szádban. Mindenképp érdemes megvenned ezt a teát, mert finom és aromás és az ára sem lehet elrettentő példa, mert olcsónak számít. A többi ízt is ki fogom próbálni hamarosan. Erre a teára, négy vagyis 4**** -ot adok, mivel az összetevőkkel nem vagyok kibékülve, értsd, kevés a gyümölcstartalom!!!

1 megjegyzés: