2013. november 23.

Baba ruha

Ma készítettem a babámnak egy új ruhát...Varrás helyett,inkább a ragasztási technikát választottam,mert egyszerűbb és haladósabb...

Ilyen volt a baba ruhája,amikor megvettem

És ilyen lett

Kb.20 perc alatt el is készültem vele.Régi anyagokból dolgoztam,a csíkos anyag persze kivétel,mert az új.De minden esetre,nekem így jobban tetszik,mint a régi ruhájában..Szerintetek??!

4 megjegyzés:

  1. Wááoo!! Csak nem ez a High Monster baba? Mert mintha láttam volna párszor ilyen babát Szegeden nagyobb áruházakban! Kár h mikor még gyerek voltam nem voltak ilyen babák, ha most lennék kölyök biztosan ilyet kérnék karácsonyra :))) Bár én mikor egyszer lomtalanitottam a padláson megtaláltam a gyerekkori barbi babájaimat, az egyik szőke Babrbimból csináltam rocker-goth Barbit , a száját fekete filccel festettem ki, meg varrtam neki kézzel fekete ruhát, szoknyát:D Amit csináltál neki ruha, szerintem jó lett, olyan mintha "gyári" ruhája lenne, vagy mintha alapból az lett volna rajta. :) 5letes!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen Gyöngyi,jól estek a szavaid ^^ igen,én is csináltam ezt a barbijaimmal XDDDDDDDDDDDD Monster High baba ez is ,de ez inkább ilyen fake verzió :) Most már mindenféle babát gyártanak,a múltkor zombie babát láttam...Azt hittem,hogy lehidalok XD hát,a mai generáció mindenképpen jól jár ezekkel :D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit, csk öszinte voltam, tényleg klassz munka :) Pont ma voltam Teszkóban ott láttam ilyen babákat 5-7000 Ft között, nemigen éri meg, bár lehet h az én 5 éves unokahugom elfogadna egy ilyet :)

      Törlés